Frigăruile de vită sunt un preparat culinar românesc foarte popular, fiind apreciat atât de adulți, cât și de copii. Acestea sunt ușor de preparat și pot fi servite la orice ocazie, fie că este o masă de familie sau o grătar cu prietenii.
Pentru a prepara frigarui de vită, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
- 1 kg de carne de vită tăiată cubulețe
- 2 cepe tocate
- 2 ardei grași tăiați cubulețe
- 1 roșie tăiată cubulețe
- 1 lingură de oregano uscat
- 1/2 linguriță de usturoi granulat
- 1/2 linguriță de sare
- 1/4 linguriță de piper negru
Mod de preparare:
- Se amestecă într-un bol carnea de vită, ceapa, ardeiul gras, roșia, oregano, usturoiul, sarea și piperul. Se acoperă bolul cu folie alimentară și se lasă la marinat în frigider pentru cel puțin 2 ore.
- Se preîncălzește grătarul sau focul.
- Se înfig bucățelele de carne de vită pe bețișoarele de frigarui.
- Se prăjesc frigaruile la grătar sau pe foc timp de 10-15 minute pe fiecare parte, sau până când carnea este bine gătită.
- Se servesc frigaruile fierbinți, cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.